ANDREA - a full time Yoga, Pilates and Tai Chi instructor.

I fell in love with yoga over seven years ago, when I got a Nintendo DS and bought a game called Let's Yoga. From then, I began 'playing' yoga everyday, sometimes twice a day. At first, the practice was more physical for me, but after few months I started to really count on yoga to bring me a sense of calm during especially chaotic days. Soon after, I began recognizing the benefits of a regular asana and meditation practice and continued to incorporate yoga daily - not just during times of chaos. I found myself feeling more energized, more compassionate, happier, and with more awareness. Now, I teach full-time and couldn't be happier to do what I love. What began as a physical practice for strength and flexibility quickly became a lifestyle. I teach my students to take their yoga off the mat and apply the principles learned in the class to their lives outside of the studio. I do not only teach my philosophy, I live it.

Thursday 22 November 2012

Filmujeme 1.

Včera bol tiež jeden veľký deň pre mňa.. Začali sme filmovať! :) Ráno sme s Alou statočne stresovali, ale nakoniec sme aj krásne pomôcky vybrali a zladili, aj my sme sa pekne upravili do konečnej podoby, a musím uznať, vyzerali sme ako profesionálky. Nabalené všetkým možným sme vyrazili na autobusovú zastávku, Jusína nám volala, že má kamery a všetko potrebné a nastupuje. Odviezli sme sa do Dunstable a cestou do fitka sme stretli troch pánov na spapanie, Tonyho, Johna a ešte jedno meno tam bolo, mi vykĺzlo z pamäti, ospravedlňujem sa. Po tomto stretnutí sme boli pram doslova prepadnuté veveričkami, ktoré nám papali z rúk - boli hrozne milé! :)

No a nakoniec sme dorazili do fitka, zistili sme, že svetlo je dosť zlé v tom mojom vyvolenom tanečnom štúdiu a pobehali sme všetky voľné a nevoľné miestnosti. Vrátili sme sa do prvého štúdia a nejako sme vyšpekulovali, ako by sa to dalo nahrať aj tam. Kým sme to všetko vymysleli a pripravili, drahocenné minúty tikali, a na natáčanie nám ostali už len dve hodiny. Avšak, i napriek takejto časovej tiesni sme toho dosť urobili. Zistili sme, že pod tlakom pracujeme lepšie :P a veď uvidíme ako to bude na obraze vyzerať. Museli sme sa rýchlo odpratať za 5 4, pretože už male dievčence cupitali pred dverami v baletovych sukničkách - zlaté boli!

Samozrejme, že sme nečli hneď domov, ale poriadne - a to myslím úplne poriadne, dopopuku sme sa ´naobedovali´, s poriadnou dávkou horúcej čokolády s Baileys a fajnučkými dezertmi nakoniec. Ledva sme takto došli na autobus. A unavené sme sa dokotúľali domov a niektoré z nás mali to privilégium si ísť oddyýchnuť a poriadne sa vyspať po tomto náročnom dni :P 

Ďakujem: super šikovnej kameramanke Justíne a mojej vždy šarmantnej asistentke a poradkyni Alenke!

Fotodokumentácia :D

DOMA:
 KŔMENIE VEVERIČIEK:


 PRÍPRAVY:


 OBEDOVEČERA:


 CESTA DOMOV:

 A na záver už len zhrnúť, koľko filmovaní nás ešte čaká... Po prvej horúcej čokoláde baby tvrdili, že 5x ešte dôjdeme, po fajnej večeri to už bolo 7x, a po vynikajúcom dezerte sa dušovali, že aby to bolo čím najlepšie, ešte apoň 12x prídeme natáčať! :D 

No, každopádne bola sranda a som rada, že si to chcú baby so mnou ešte minimálne pár krát  zopakovať.

No comments:

Post a Comment