ANDREA - a full time Yoga, Pilates and Tai Chi instructor.

I fell in love with yoga over seven years ago, when I got a Nintendo DS and bought a game called Let's Yoga. From then, I began 'playing' yoga everyday, sometimes twice a day. At first, the practice was more physical for me, but after few months I started to really count on yoga to bring me a sense of calm during especially chaotic days. Soon after, I began recognizing the benefits of a regular asana and meditation practice and continued to incorporate yoga daily - not just during times of chaos. I found myself feeling more energized, more compassionate, happier, and with more awareness. Now, I teach full-time and couldn't be happier to do what I love. What began as a physical practice for strength and flexibility quickly became a lifestyle. I teach my students to take their yoga off the mat and apply the principles learned in the class to their lives outside of the studio. I do not only teach my philosophy, I live it.

Friday 25 October 2013

Jogovy dnik I. - 16. 10. 2013

Bolo by prijemne stretnut sa v jeden den na dlhsiu (par hodinovu) session, ponatahovat sa, pocvicit, dychat, vychutnat si zdrave jedla, porozpravat sa o joge, o pozach a zdravom zivotnom style a o tom ako toto vsetko vplyva na nas.

Program:

1. Cvicenie - Hatha Yoga - 25min
- Power Yoga - 25 min
2. Snack Break - nieco fajne pozobkame a porozpravame sa ako zdrava strava vplyva na nase tela
3. Dychancia technika - Single Nostril Breathing
- ako sa spravne robi
- preco je dobre toto dychanie
4. Meditacia - 25-30 min (po anglicky) - po nej sa porozpravame ako sme sa citili pocas meditacie, ci bola prilis dlha, co tam bolo prijemne, co nebolo pre vas prijemne, atd.
5. Snack Break II.- porozpravat sa o historii a vyvoji jogy
6. Rozobrat detailne par poz 3/4 (kazda cca 15 min)
- vysvetlit ako sa robi
- vysvetlit na co vsetko je dobra poza
- precvicenie si pozy
- variacie
(Mozete si aj vy pripravit nieco o nejakej poze, ktoru mate radi, aby som stale len ja nekecala, ak mate zaujem, piste!!! :) a piste aj navrhy poz, ktore by ste radi rozobrali viac do hlbky)
7. 3 Simple Sun Salutation
8. Fotenie v pozach
9. Mozeme zostat kecat, ist na obed alebo naspat domov

Kde? - Dance Studio v Dunstable Leisure Centre

Co si so sebou doniest:
Karimatky mam zo 6/7, uvidime, kolki z vas sa pridaju, aj bloky donesiem
- nieco teple na obleceie (na meditaciu hlavne, pripadne si vezmite deku, vankusik - pohodlie nadovsetko :) ) - ak to bude v studiu, netreba sa az tak naobliekat
- zdrave jedlo nejake a dyusiky napr. by kazdy z vas mohol doniest, napiste mi, co by ste vzali, aby sme vsetci nedoniesli to iste, aby sme mali poriadnu variety ;)
- a myslim, ze uz budete potrebovat len pobalit so sebou dobru naladu :)

Sa na vas vsetkych veeeeelmi tesim! (dufam, ze ucast bude vysoka... ehm! ;P)

Namaste! :)

No comments:

Post a Comment