ANDREA - a full time Yoga, Pilates and Tai Chi instructor.

I fell in love with yoga over seven years ago, when I got a Nintendo DS and bought a game called Let's Yoga. From then, I began 'playing' yoga everyday, sometimes twice a day. At first, the practice was more physical for me, but after few months I started to really count on yoga to bring me a sense of calm during especially chaotic days. Soon after, I began recognizing the benefits of a regular asana and meditation practice and continued to incorporate yoga daily - not just during times of chaos. I found myself feeling more energized, more compassionate, happier, and with more awareness. Now, I teach full-time and couldn't be happier to do what I love. What began as a physical practice for strength and flexibility quickly became a lifestyle. I teach my students to take their yoga off the mat and apply the principles learned in the class to their lives outside of the studio. I do not only teach my philosophy, I live it.

Tuesday 18 September 2012

Joga v Londýne

Jednu krásnu nedeľu (predvčerom) sme vyrazili s Domčou na výlet do Londýna. Kade sme chodili, tade sme robili kadejaké jogové pózy :) Veď pozrite sami ako nám to šlo :P

A dostala som nápad, že sa idme fotiť v jogových pózach po celom Londýne :D toto je v St. James Park

Anténa

Polmesiac v Hyde Parku
Sa pekne držíme, aby sme nespadli :P
 A pózujeme znovu o 106 ;)
Pred National Gallery - Sed s vystretými nohami, nádych - ruky hore
Turecký sed na schodoch pred National Gallery
Oddychové Vajce na fontáne na Traffalgar Square
Lord of the Dance (neviem preklad) pred Big Benom
Strom pred London Eye
Ševásana pri London Eye (holub len hľadí, čo stvárame :P)
Turecký sed - keď je človek unavený, najjednoduchšia póza
Bojovník 1 pred Tower of London
Bočný uhol (to je presný preklad...)

Bojovník 3 pred Tower Bridge (nie je to úplne dokonalé, ale tak bolo tam veľa ľudí a snažila som sa čo najrýchlejšie pustiť na super miesto na fotenie ostatných)
Holub alias Lastovička :P pred Tower of London (jedno dievčatko bolo v úžase, keď som toto robila :D)
Domča balansuje pred London Bridge :)
Bol to skvelý deň!! :D
 Dúfame, že sme vám dodali odvahu skúšať jogu kde sa len dá. Nebojte sa experimentovaž. Hhlavne, aby ste si cvičenie užívali a boli dobre naladení. Keď je človek veselý, telo aj myseľ fungujú lepšie.

No comments:

Post a Comment